Köttfärslimpa...
Köttfärslimpa 4 pers:
500 g blandfärs
1 gul lök
1 ägg
1 dl mjölk
1 dl ströbröd
2 morötter
salt
vitpeppar
1 pkt bacon
Blanda mjölk och ströbröd, låt stå och svälla några minuter. Hacka undertiden löken och riv morötterna. Blanda samman färsen, löken, ägget, och de rivna morötterna med ströbrödet. Krydda med salt och vitpeppar.
Forma till en limpa och lägg den i en ugnssäker form. Täck hela köttfärslimpan med bacon och ställ in i ugnen på 200 grader i ca 45-50 minuter.

Smaklig måltid...
500 g blandfärs
1 gul lök
1 ägg
1 dl mjölk
1 dl ströbröd
2 morötter
salt
vitpeppar
1 pkt bacon
Blanda mjölk och ströbröd, låt stå och svälla några minuter. Hacka undertiden löken och riv morötterna. Blanda samman färsen, löken, ägget, och de rivna morötterna med ströbrödet. Krydda med salt och vitpeppar.
Forma till en limpa och lägg den i en ugnssäker form. Täck hela köttfärslimpan med bacon och ställ in i ugnen på 200 grader i ca 45-50 minuter.

Smaklig måltid...
Kommentarer
Trackback