Matlåde tips...

Chorizojambalaya
2 port kokt ris
3 chorizokorvar
1 gul lök
1 röd lök
1 gul paprika
2 tomater
majs och ärtor                                                        
krossade tomater
chilisås
chipotlepaste
chiliflingsalt, nymalen svartpeppar     
                                                     


Skiva löken och fräs i en wokpanna i lite olja. Hacka paprikan, tomaterna och korven och blanda ner när löken börjar bli glansig. På med svartpeppar och flingsalt. Vänd ner riset och häll över krossade tomater, (jag ville inte ha det för såsigt så jag använde en halv frp) ett par msk chilisås och ett par tsk chipotlepaste. Häll i maj och ärtor, smaka av med salt, peppar och eventuellt mer chilisås eller chipotle för lite hetta!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0