Fiskpinnar & mos...
Fiskpinnar:
Ingredienser:
2 uppvispade ägg
1 dl ströbröd
1 dl vetemjöl
100 g smör
Kall sås:
1/2 dl majonnäs
1 finhackat äpple
1 finhackad saltgurka
1/2 tsk curry
salt och malen vitpeppar
Gör så här
1. Skär fisken i lagom stora bitar. Doppa dem först i lättsaltat mjöl, sedan i uppvispat ägg och sist i ströbröd. Det är viktigt att varje "lager" panering täcker väl för ett så bra resultat som möjligt.
2. Hetta upp smör i en stekpanna och stek bitarna gyllenbruna på låg värme.
3. Finhacka äpple och saltgurka. Blanda samman majonnäs, äpple, gurka, curry, salt och peppar till såsen
Den här såsen är jätte god å enkel=), hela dagens middag va enkel å god, sen hade ja gjort hemmagjort mos till också, å de kan ni hitta på recept i ett tidigare inlägg...Servera med ärtor till=)...
Tack! Andreas fick dom i helgen!! ;)
Allt bra??
Kramar
Tackar!! ;)
Trevlig helg!!
Kramar