Biff i god sås...
3 port
500 g bladfärs
2-3 msk chilisås
2 pressade vitlöksklyftor
salt & svartpeppar
smör att steka i
2 burkar smaksatt Creme fraiche (Karl-johan, timjan och citron)
1 dl vatten
1 köttbuljongtärning
salt
potatis
Blanda färsen med chilisås, vitlök och salt & peppar. Forma 8 st biffar och stek dem i smöret. Lyft upp biffarna och rör ner cremefraiche, köttbuljongtärning & vatten i stekskyn. Smaka av med salt. Lägg i biffarna och låt dem puttra ett par minuter.
Servera med kokk potatis och en god sallad...
Vad gott det såg ut! :)
Roligt att du klarade dig!!
När ska du skriva upp då??
Kramar
Hej!
Hoppas att du klarar det nu med teorin!!
Är det många veckor kvar??
Allt bra annars?
Kramar
Ok, vad kul att hon fyller samma dag!
Hur är det med dig då??
Lust att ta en fika imorn em. med mig och Frida??
Kramar
Hej hej!!
Provade Alexanders kyckling gryta igår, jätte gott var det!! :)
Du har en award att hämta på min blogg!!
Kramar
Sjyst recept på biffar där, men jag hade inte kört på burksvamp ja hade kört på färsk hade varit mer passande shitake eller något (men den kostar ju en krona extra) och färska örter är aldrig fel, och potatis känns så tråkigt varöfr inte köra en sjyst bulgursallad och köra en sjyst kall sås till ..fast nu låter de som ja gjorde om rätten till sommarsäsong men de är ja de ;D